Tervetuloa varaamaan helposti ja kätevästi sinulle sopiva hieronta-aika nettiajanvaraus-järjestelmän avulla. Klassista- ja urheiluhierontaa Tampereella (Aleksis Kiven Katu 30 D) ja Lempäälässä (Vanattarantie 8). Koulutettu hieroja Juha Kukkula. Hierojana yrityksessä toimii koulutettu hieroja Martti Rajala. Vapaita aikoja voi tiedustella joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Luku hieroja hervanta -

Katso vapaat ajat sähköisestä ajanvarauskalenteristani. Klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi sovellan jäsenkorjausta asiakkaan tarpeiden mukaan, parhaaksi katsomallani tavalla. Tuo on huomattavasti virheellisempää suomea kuin iänikuisesti jankattu alkaa tietämään. La - Su sopimuksen mukaan.

Luku hieroja hervanta -

Taas joku finniposkinen teinipoika vuodattaa tänne fantasioitaan,ja hyväilee kovettuvaa nappulaansa,säälittävää. Eikä oo oikee ammattietiikan mukaista. Asetuksista riippuen kivunlievitys tapahtuu joko laitteen luoman kipuaistimuksen kanssa kilpailevan sähköisen ärsykkeen seurauksena tai kehossa lisääntyneiden kipua lievittävien hormonien myötä.

Videos

Hervannan Hurjat


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *